Chevrolet Camaro: pierwsze oficjalne zdjęcia
Zwiń
X
-
Chevrolet Camaro: pierwsze oficjalne zdjęcia
Bob Lutz nakazał działowi rozwojowemu GM: od teraz Camaro testujemy bez kamuflażu ... i Ed Peper, dyrektor generalny Chevroleta, mógł śmiało rozpocząć na oficjalnym firmowym blogu fastlane.gmblogs.com nagonkę fanów motoryzacji na przygotowywane Camaro.
Częścią posta było także pierwsze oficjalne zdjęcie nowego samochodu, które oferuje pierwszą możliwość porównania stylistyki Camaro z wersją studyjną z stycznia 2006.[...]
Serwisowi Autoblog.com udało się także uzyskać pierwsze zdjęcia deski rozdzielczej w nowym Camaro.
[źródło: roadlook link]
O wersji koncepcyjnej pisaliśmy na forum w tym wątkuO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
-
ehh powiem Wam, że te nowe wcielenia tradycyjnych muscle car-ów bardzo mi podchodzą... :szeroki_usmiech
jedna tylko obawa- jakość wykończenia wnętrza pewnie hamerykańska :?
natomiast wygląd, silniki no i pułapy cenowe.... mniamm! :twisted:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djpiTroche juz przegieli z ta nowoczesnoscia i nowa linia - dla mnie beznadzieja - nowy Mustang to jest wzor do nasladowania
A tu pare fotek w innym kolorze(od koceptu duzo sie nie rozni fotki z 2006roku) :
I sorry za jakosc zdjec, ale zesral mi sie aparat i troche porozmywal.
Komentarz
-
Komentarz